Servicii

Consultație gratuită de 15 minute

Discuție telefonică de 15 minute ca să ne cunoaștem, să îți povestesc despre serviciile oferite de Nani Nani și să îți răspund la întrebări generale despre somn.

Pachet gradual – 1400 lei

Pachetul este potrivit familiilor care preferă o soluție mai graduală, implementată pe termen lung, pentru rezolvarea problemelor de somn și cuprinde: consultație de o oră, planul de somn personalizat în format PDF și asistență prin telefon: 14 ședințe a câte 15 minute pe durata a 2 luni.

Pachet complet – 950 lei

Suport în rezolvarea problemelor de somn prin consiliere directă, la telefon, zilnic, pe parcursul a 2 săptămâni. Include consultația inițială, planul de somn personalizat în format PDF și sleep-log.

Pachet ”Somn ușor” – 650 lei

Pachetul ”Somn ușor” este potrivit bebelușilor care deja au o oarecare independență a somnului – adorm singuri câteodată, dar nu la fiecare somn. Asocierile de somn pe care le au nu sunt foarte puternice și se pot vedea rezultate în decurs de o săptămână.
Pachetul cuprinde: consultație de o oră despre problemele de somn și alegerea metodei potrivite, planul de somn personalizat și asistență prin telefon zilnic timp de o săptămână.

Consultație față în față sau la telefon – 180 lei

Întâlnire directă în Brașov sau discuție telefonică în care analizăm problemele de somn pe care vreți să le rezolvați și alegem împreună soluțiile potrivite.

3 zile de suport telefonic – 250 lei

Consultanță telefonică după implementarea planului personalizat de somn, pentru rezolvarea unor situații noi.