Preturi

Consultație gratuită de 15 minute

Discuție telefonică de 15 minute ca să ne cunoaștem, să îți povestesc despre serviciile oferite de Nani Nani și să îți răspund la întrebări generale despre somn.

Pachet gradual – 1400 lei

Pachetul este potrivit familiilor care preferă o soluție mai graduală, implementată pe termen lung, pentru rezolvarea problemelor de somn și cuprinde: consultație de o oră, planul de somn personalizat în format PDF și asistență prin telefon: 14 ședințe a câte 15 minute pe durata a 2 luni.

Pachet complet – 1050 lei

Suport în rezolvarea problemelor de somn prin consiliere directă, la telefon, zilnic, pe parcursul a 2 săptămâni. Include consultația inițială, planul de somn personalizat în format PDF și sleep-log.

Pachet ”Somn ușor” – 850 lei

Pachetul ”Somn ușor” este potrivit bebelușilor care deja au o oarecare independență a somnului – adorm singuri câteodată, dar nu la fiecare somn. Asocierile de somn pe care le au nu sunt foarte puternice și se pot vedea rezultate în decurs de o săptămână.
Pachetul cuprinde: consultație de o oră despre problemele de somn și alegerea metodei potrivite, planul de somn personalizat și asistență prin telefon zilnic timp de o săptămână.

Consultație telefonică de o oră – 200 lei

Discuție telefonică în care analizăm problemele de somn pe care vreți să le rezolvați și alegem împreună soluțiile potrivite.

Consultație față în față de o oră – 250 lei

Întânire directă în care analizăm problemele de somn pe care vreți să le rezolvați și alegem împreună soluțiile potrivite.

3 zile de suport telefonic – 300 lei

Consultanță telefonică după implementarea planului personalizat de somn, pentru rezolvarea unor situații noi.

Fă cadou o consultație sau un pachet Nani Nani

Contactează-mă pentru a cumpăra un voucher pe care să îl faci cadou unei prietene care așteaptă un bebeluș sau unei familii care știi că are nevoie de ajutor cu somnul celui mic.